Filodeegpakketjes met wokgroente

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak macadamianoten fijn. Schep 2/3 van de noten om met de wokgroente en kipreepjes.
  2. Leg de vellen filodeeg naast elkaar. Bestrijk aan beide kanten met olie. Schep de vulling in een vierkant op 1 helft van het deegvel, laat aan de randen 4 cm vrij. Maak een kuiltje in de vulling en verdeel de Le Marcaire kaas erover. Vouw de korte rand van 4 cm over de vulling. Vouw totdat de vulling niet meer zichtbaar is. Vouw de zijkanten naar binnen en druk aan tot een afgesloten pakketje. Maak zo ook de rest van de pakketjes.
  3. Leg de pakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de rest van de noten. Bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin. Meng ondertussen de pesto en crème fraîche tot een saus. Verdeel de sla over de borden en leg op elk bord 2 pakketjes. Serveer met de saus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *