Netflix : ‘The Dig’

Per veerpont en per fiets reist de archeoloog naar een veld in Suffolk, waar de stilte voorlopig alleen wordt verstoord door een formatie van kwetterende trekvogels. Hier, in dit idyllische kader, onder die schitterende, alleen in Engeland waar te nemen wolkenformaties die in het verleden zo vaak op doek zijn vastgelegd door landschapsschilders als William Turner en John Constable, komt Basil Brown (Ralph Fiennes) een beetje graafwerk verrichten voor de rijke weduwe Edith Pretty (Carey Mulligan), die zo’n donkerbruin vermoeden heeft dat er onder die merkwaardige heuvels op haar land weleens iets van waarde begraven zou kunnen liggen. 

https://www.humo.be/tv/the-dig-op-netflix-bloeit-open-tot-een-melancholische-bespiegeling-over-sterfelijkheid~b0cf3800/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *