7 Indiase recepten: op reis door India

Indiase recepten: op reis door India.Helaas kan er nu vanwege Corona niet gereisd worden. Wel kan je thuis aan je eigen keukentafel een reis maken. Vandaag nemen wij jou mee naar India met 7 heerlijke Indiase recepten. Zodra we weer mogen reizen en je wilt graag een vakantie maken naar India om daar “echt” culinair te gaan genieten, moet je natuurlijk wel eerst starten met het online aanvragen van een visum. Wij zouden zelf heel graag later een culinaire reis door India willen maken. Dit willen wij alleen wel pas doen wanneer de kinderen de deur uit zijn. Daarom moeten we dus nog eventjes een paar jaar geduld hebben. Tot die tijd halen wij India gewoon zelf naar onze eigen keukentafel 

🙂
7 Indiase recepten: op reis door India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *