Buitenplaats Vaeshartelt: Maastricht

Buitenplaats Vaeshartelt ligt op 5 minuten rijden van het historische centrum van Maastricht. Het dateert uit de 17e eeuw en werd ooit bewoond door Koning Willem II en de beroemde Nederlandse industrieel Petrus Regout. Er is gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie.

Alle kamers beschikken over een televisie, een kluisje en een bureau. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.

U hebt toegang tot het ruime park rondom de accommodatie, met onder meer een wijngaard, een moestuin, fruitbomen en vijvers. In het restaurant van het Vaeshartelt worden regionale en seizoensgebonden gerechten geserveerd. Bij mooi weer kunt u ontspannen op het terras aan de parkzijde of in de Geheime Tuin.

Het outletcentrum Maasmechelen Village bereikt u met de auto in minder dan 20 minuten. Het Nationaal Park Hoge Kempen, waar u heerlijk kunt wandelen, bevindt zich op 30 minuten rijden. In 10 minuten loopt u naar het treinstation Maastricht-Noord.

Als u zin ​​hebt om te wandelen, kunt u een bezoek brengen aan Rivierpark-Maasvallei, Heuvelland of de Sint-Pietersberg, allemaal op minder dan 30 minuten rijden.

https://www.booking.com/hotel/nl/vaeshartelt.nl.htm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *