Natuurhuisje 57041 – vakantiehuis in Vinkeveen

In de Vinkeveense plassen ligt dit prachtige eilandje met weids uitzicht over de Zuidplas. De off grid plek om even helemaal bij te komen, slechts 15 minuten van Amsterdam. In deze rustige omgeving geniet je van de natuur op zijn best. Relax op het overdekte terras van het natuurhuisje met houtkachel of in de hout gestookte hottub. Vanaf het zwemplateau met trap neem je een duik in het helderste zwemwater van Nederland. Droom weg in de queen size bedden in de twee blokhutten. Het eilandje is uitgerust met alles wat je nodig hebt; zonnepanelen, WiFi, warm & koud water, douche, open keuken, bbq, vaatwasser, houtkachel en hottub. Verken de omgeving en de caf├ęs / restaurants aan het water met de sloep. De huur is inclusief sloep met buitenboordmotor, kano & SUP board.

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/57041

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *