MUST VISIT: la passerelle de l’Epine, een verborgen hangbrug in de Ardennen

Geen beter moment dan de herfstvakantie om een frisse neus te halen! Een korte retraite naar het bos of de kust om even onze gedachten te verzetten kan momenteel wonderen doen. En neen, je waant je hier niet op Ibiza of in de bossen van Canada, maar ons land heeft toch nog een aantal geheimpjes voor jou die wij nu maar wat graag met jou delen. Next in line: la passerelle de l’Epine, een hangbrug in hartje Ardennen.

Vorige week werden de veiligheidsmaatregelen opnieuw aangescherpt, en als er een ding is wat wij goed onthouden hebben, dan is het wel dat we nog steeds mogen wandelen in heel het land. Een excuus om in je luie zetel te blijven liggen, heb je dus niet en al helemaal niet als je la passerelle de l’Epine nog niet van je bucketlist hebt afgevinkt. De romantische hangbrug ligt verborgen in de groene bossen van Bouillon en doet je heel even geloven dat je in een sprookjeswereld vertoeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *