De beste spa’s en sauna’s van Midden-Nederland

Over de beste sauna van Nederland kan eindeloos gediscussieerd worden, maar dát er geweldige exemplaren in Zuid-Nederland zitten, staat als een huis. Of het nou om Zeeland, Limburg of Brabant gaat: in elke provincie is er genoeg wils. Zelfs als je op zoek bent naar een privé sauna, zit je hier aan het juiste adres. En dat is top, want aan het einde van de dag is er toch weinig fijner dan een dagje ontsnappen uit de drukte, en het begrip selfcare eens bloedserieus te nemen.

Beste spa’s van Zeeland, Brabant en Limburg

Wees na een dag relaxen ook niet bang om de beste cocktailbar van Zeeland in te duiken, of bezoek de mooiste plekken van Maastricht. In Zuid-Nederland is de keuze immers reuze, ook op culinair gebied (denk bijvoorbeeld eens aan deze restaurants in het bruisende Den Bosch). Maar we beginnen bij het begin, en daarom deelt Vogue de beste spa’s van Zeeland, Brabant en Limburg met je, opdat je binnenkort ultiem ligt te ontspannen.

https://www.vogue.nl/beauty-health/health-fitness/g35211592/spas-zuid-nederland-wellness-sauna/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *