Natuurhuisje 54114 – vakantiehuis in Castelre

Welkom in onze ruime voormalige boerderij uit 1890 in Castelré! Geschikt voor groepen, gezinnen en families van max. 6 personen. Heerlijk ontspannen, ontdekken en genieten in Noord-Brabant! Met respect voor de geschiedenis van het pand, maar met oog voor ontspanning en comfort, hebben we het buitenverblijf ingericht met een mix van moderne, stoere materialen, hout en brocante. Authentieke bouwelementen zijn bewaard gebleven. Een bijzonder sfeervol natuurhuisje met grote tuin midden in de natuur, voorzien van alle moderne voorzieningen. Na aankomst krijg je een sleutel van de voordeur van het huis. Dit is een eigen entrée voor onze gasten. Vanuit de entree kom je in de ruime woonkeuken met sfeervolle haard en voorzien van alle gemakken om heerlijk te koken. Kortom: een fijne plek om je dag goed te beginnen, te tafelen én om de dag af te sluiten bij een knisperend haardvuur. Aansluitend is de tuinkamer met grote loungebank en een speksteen houthaard.

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/54114

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *