Natuurhuisje 34294 – vakantiehuis in Reusel-lage mierde

Omringd door de idyllische natuur van het natuurhuisje staat dit sprookjesachtige natuurhuisje met een adembenemend uitzicht. Liggend aan één van de plassen van het natuurgebied kun je in dit huis genieten van veel privacy en een schitterende omgeving. Vanwege de vele wandel- en fietspaden kun je het natuurgebied goed verkennen. Dit natuurhuisje is voor natuurliefhebbers een bezoek meer dan waard. De knusse woning met de uitstraling van een ouderwets landhuisje is van alle gemakken voorzien. De benedenverdieping bestaat uit een keuken, een woonkamer, een toilet, een badkamer en een slaapkamer. De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers. Er is een houtkachel aanwezig met gratis hout. Op 20 minuten loopafstand ligt het sfeervolle en fameuze eetcafé In den Bockenreyder. Voor de fijnproevers is het restaurant Rustoord op een steenworp afstand. Zowel honden als paarden zijn welkom in ons natuurhuisje. Prijs voor paarden is in overleg. P.S. Honden mogen niet op het meubilair.

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/34294

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *