Vakantie Duitsland – Reis naar veelzijdig

Yes, weer plannen maken? Wij kijken uit naar de zomer! Hier vind je allerlei tips voor een tripje naar verrassend en voordelig Duitsland, waar de gezondheidszorg en coronamaatregelen gewoon goed geregeld zijn. Direct over de grens waan jij je in een andere wereld, zo dichtbij en toch zo anders. We nemen je mee naar adembenemende natuurgebieden, idyllische dorpjes en innovatieve steden.

Doe nu alvast inspiratie op en reis zodra het weer kan. Hier vind je alle actuele reisinformatie over de coronamaatregelen.

Laat je verrassen door onze tips voor een weekendje weg, een uitstapje in de natuur of een roadtrip (met tentje in de achterbak)! Kies voor een wandeling of fietstocht door één van de vele nationaalparken om heerlijk uit te waaien. Vele gebieden zijn door duurzaamheidsexperts geselecteerd als ‘duurzame regio’. Onderweg kun je genieten van spectaculaire uitzichtpunten en lokale gerechten. Voor de cultuursnuivers zijn de grote steden en kleine stadjes met gezellige straten of imposante gebouwen een echte aanrader. Even je batterij opladen? Laat je lekker verwennen in de modernste spa’s of een traditioneel kuuroord. Aan jou de keus.

Maak gebruik van onze handige interactieve kaart om jouw perfecte bestemming te kiezen. Hiermee zoek je direct op natuurpark, stad, museum, bezienswaardigheid, UNESCO-Werelderfgoedsites of camping.

Duitsland is dichtbij, betaalbaar en… zo anders!

https://www.germany.travel/nl/ms/vakantie-duitsland/vakantie-duitsland.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *